Hand- en polscentrum

Oss - Heesch - Uden - Veghel - Nuland - Rosmalen

Ons team

Eelco Vogels

Eelco Vogels, Gecertificeerd Handtherapeut (CHT-nl) / Ergotherapeut

Na mijn studie ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik begonnen met werken binnen de arbeidsrevalidatie en reïntegratie. Vanuit mijn eigen praktijk (sinds 2001) ben ik mijzelf steeds meer gaan specialiseren in de behandeling van hand- en polsklachten. In 2011 heb ik de ’Praktijk Opleiding HandTherapie’ in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam met positief resultaat afgerond. Vanuit mijn achtergrond als ergotherapeut ben ik vooral gericht op het zo optimaal mogelijk benutten van de handfunctie. Hierbij kijk ik naar de mogelijkheden die er nog zijn en het wegnemen van beperkingen. Mijn werk en inspanningen zijn beloond met het keurmerk CHT-nl, dit krijg je pas als je een ruime ervaring als handtherapeut hebt opgedaan.

Shakira van Aar

Shakira van Aar, Gecertificeerd Handtherapeut (CHT-nl) / Ergotherapeut

Als ergotherapeut heb ik sinds 2001 ervaring in de behandeling van cliënten met uiteenlopende klachten/diagnoses. In 2013 heb ik de ’Opleiding Handtherapie’ in Hilversum met positief resultaat afgerond. Mijn ervaring met behandeling van cliënten met handproblemen is vooral gericht op het functioneel handelen. Wat zijn de beperkingen in iemands functioneren, wat kunnen we doen om deze beperking op te heffen? Dit kan met behulp van gericht functioneel trainen, verandering van de handeling of eventueel met behulp van aanpassingen of hulpmiddelen. Mijn specialiteit hierin is het doel van iemand voor ogen houden. Wát zijn taken, rollen en belangrijke activiteiten voor iemand? Het geeft veel voldoening als iemand hiermee zijn zelfstandigheid herwint!

Ellen van Boxtel

Ellen van Boxtel, Gecertificeerd Handtherapeut (CHT-nl) / Ergotherapeut

In 2012 heb ik de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met succes afgerond. Sinds dien ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de eerste lijn, in combinatie met ouderenrevalidatie. Met name het werken in de eerste lijn vind ik erg leuk omdat ik daarbij vaak bij cliënten thuis kom om samen op zoek te gaan naar oplossingen voor de beperkingen die zij ervaren. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam bij Hand- en polscentrum als handtherapeut. In 2017 heb ik de ’Opleiding Handthrapie’ in Hilversum met positief resultaat afgerond. Het werk als handtherapeut spreekt mij erg aan omdat je heel gespecialiseerd werk doet, maar het is toch heel divers. Wanneer we er samen voor kunnen zorgen dat de klachten van de handen verminderen/verdwijnen, is iemand ook weer beter in staat om handelingen in zijn dagelijkse leven uit te voeren. Dat geeft mij dan weer voldoening als ergotherapeut.

Marjolein Martens

Marjolein Martens, Handtherapeut / Ergotherapeut

In 2016 heb ik de opleiding Ergotherapie aan Hogeschool Zuyd te Heerlen met succes afgerond. Tijdens mijn stages heb ik kennis mogen maken met dwarslaesies, chronische pijn en amputaties. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij het Hand- en polscentrum. In 2018 heb ik met goed resultaat de ’Praktijk Opleiding HandTherapie’ in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam afgerond. Als handtherapeut/ergotherapeut richt ik mij op het verbeteren van de zelfstandigheid van de persoon. Problemen/klachten aan de hand en pols kunnen veel impact hebben op iemands leven. Het geeft mij voldoening als therapeut om samen deze klachten te verminderen, waardoor dagelijkse handelingen makkelijker uit te voeren zijn.

Nikki Bardoel

Nikki Bardoel, Handtherapeut / Ergotherapeut

In 2015 heb ik de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Ik ben toen gaan werken in de ouderenzorg in Tilburg, waarbij ik voornamelijk bij de mensen aan huis kwam. Na 1.5 jaar, met veel plezier, gewerkt te hebben wilde ik graag een nieuwe uitdaging aangaan. Vanwege de specialistische zorg die je als handtherapeut kunt bieden was ik direct enthousiast toen Hand- en polscentrum een nieuwe collega zocht. Sinds begin 2018 ben ik hier met veel plezier werkzaam. Momenteel volg ik de ’Praktijk Opleiding HandTherapie’ in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Ik streef ernaar om samen met de patiënt te komen tot een positief resultaat in de behandeling van zijn/haar hand- en polsklachten.

Lisanne Sieverink

Lisanne Sieverink, Handtherapeut / Ergotherapeut

In september 2018 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Tot mijn grote vreugde kon ik direct in oktober 2018 starten bij het Hand- en polscentrum. Handtherapie spreekt mij zeer aan vanwege de specialistische en toch ook brede kijk die nodig is. Mijn doel is om samen met de patiënt te streven naar het best haalbare resultaat, zodat hij/zij met een glimlach de deur uit gaat. Wanneer ik zie dat de patiënt vooruitgang boekt, geeft dit mij energie als therapeut.


Lisa Pieters, Handtherapeut / Ergotherapeut

Na het slagen als ergotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam ben ik gaan werken binnen de fysieke toegankelijkheid. Hier heb ik advies gegeven over het toegankelijk maken van verschillende vrijetijdslocaties in Nederland. Na ruim 2,5 jaar wilde ik graag meer direct persoonlijk contact met mijn cliënt. Het mooiste aan ergotherapie vind ik dat je mensen een stuk zelfstandigheid (terug) kunt geven. Hierbij is het goed kunnen gebruiken van je handen essentieel. Ik ben heel dankbaar dat ik hieraan bij kan dragen!


foto volgt

Caitlin Garot, Handtherapeut / Ergotherapeut

Info volgt

Tamara van Veggel

Tamara van Veggel, Telefoniste

Vanaf augustus 2018 ben ik werkzaam als telefoniste bij het hand en polscentrum. Ik werk altijd op locatie Oss. Op maandag, dinsdagochtend en woensdagochtend, zal ik uw eerste aanspreekpunt zijn. Met veel enthousiasme zorg ik er graag voor dat de planning voor de patiënten zo goed mogelijk verloopt. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor ondersteunende administratieve en secretariële werkzaamheden.

Mariƫlle van de Burgt

Mariëlle van der Burgt, Telefoniste

Vanaf 1 februari 2019 ben ik werkzaam bij het hand en polscentrum. Ik ben altijd werkzaam geweest binnen de zorg. Eerst als verzorgende in een zorgcentrum en in 2001 ben ik als administratief medewerkster en secretaresse werkzaam geweest binnen ziekenhuis Bernhoven.

Binnen het hand en polscentrum zorg ik voor het zo goed mogelijk laten verlopen van de planning voor de patiënten, wat iedere keer weer een leuke uitdaging is. Ik ben werkzaam op woensdagmiddag, donderdagochtend en vrijdag en ben ik uw eerste aanspreekpunt. Naast telefoniste vervul ik taken op administratief en secretarieel gebied.