Hand- en polscentrum

Oss - Heesch - Uden - Veghel - Nuland - Rosmalen

Vacature

Per 1 oktober 2019 zijn wij in verband met uitbreiding van werkzaamheden in handtherapie op zoek naar een ervaren collega.


Ergotherapeut – Handtherapeut

Minimaal 16 uur – maximaal 32 uur


Ons hand- en polscentrum is een praktijk voor handtherapie gericht op o.a. Oss-Uden-Rosmalen en omgeving. Hier worden mensen behandeld met klachten aan de pols en hand. Onze doelgroep bestaat uit mensen van alle leeftijden die klachten ervaren als gevolg van overbelasting evenals nabehandeling van letsels en operaties. De behandeling bestaat uit spalktherapie, oefentherapie, functionele training, wondverzorging, littekenbehandeling en gewrichtsbeschermende maatregelen.


Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie en bent geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Als je ervaring hebt met handtherapie is dat een pre, affiniteit met handtherapie is een vereiste. Verder beschik je over de volgende competenties: flexibel, ondernemend, een grote mate van zelfstandigheid, evenals in teamverband kunnen werken, prioriteiten kunnen stellen, goede sociale vaardigheden en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. In verband met het soms bezoeken van cliënten aan huis, is een rijbewijs noodzakelijk.


Wat bieden wij

  • uitzicht op een vast contract
  • 5 weken vakantie per jaar
  • een leuk team
  • mogelijkheid tot het volgen van opleiding
  • een goed salaris


Neem contact op met:

Hand- en polscentrum

Eelco Vogels

Schadewijkstraat 8

5348 BC Oss

Tel 06 48179269


info@hpcmail.nl